Jeftina šminka za početnike - TOP proizvodi za malo novca

Danas ću vam pokazati proizvode koje smatram da su jako dobri za početnike tako da ukoliko vas interesira ostanite citati. 


Ja sam prvenstveno pripremila drogerijski proizvode, dakle budila sam se da ono što imam i što sam koristila, a smatram da je dobro daj što povoljnije i što jeftinije, kako bi zapravo u startu ne bi trebali izdvojiti nešto previše novaca. 


makeupkrenućemo otpočetka Dakle ja krećem od prajmera sad što se tiče prajmera nekakvih povoljnih drogerijskih, iskreno nisam nešto našla sad pretjerano fantastično, i dobro ja ću vam pokazati ono što sam ja koristila, a radi se zapravo on katris Prajmer Face. Nemam zaista nekakve jako jeftine prajmer


 uglavnom su neki malo skuplji. Tako da ovaj pravim Erić kad sam ga koristila meni je bio zaista onako sasvim solidan, međutim ako tražite nešto da Vas zamatira, onda imate zapravo njihove kolekciji još dva proizvoda tako da to su možda jedni od povoljnih prajmera za početnike, ali mislim da ovako za početak kada zapravo tražiti nešto za sebe a da jeftinije mislim da možete definitivno krenuti od ovako nečega.


makeup
Sto se tiče pudera mislim da ovo neće biti neko veliko iznenađenje, barem ne za one koji me prate dakle ovaj pudarić Rimmel Lasting Finish Ovo je nešto zaista fantastično, dakle ovo je puder koji zapravo primarna nam je njen za suhu kožu s obzirom da ima mješoviti kožu koje zapravo ne mogu nositi dakle matirane pudere zato što mi isuši izuzetno kožu koja mi je Već onako dehidrirana i suha. Tako da ja sam sklonio dakle puderima koji su za suhu kožu. Ovo je nešto fantastično dakle savršeno prekriva jako lijepo onako prekrije lice sjedne na kožu, ne isuše. Odakle je onako malo je dewy finish i Ako tražiš te nešto ovakvu Vemić u povoljnijim puderima da sam uspjela isprobati a da mi je zaista super.

makeup
Ukoliko imate masnu kožu dakle trebate puder koji je predviđen dakle da matira kožu ja bi vam preporučila ovaj wet and Wild photo Focus fantastičan. Ali definitivno nije za moju kožu, zato što matirajući je i baš mi onako osjećam zatezanje tako da nažalost, ja ga ne mogu nešto previše koristiti moram jako dobro pripremiti kožu, i zaista jako ga dugo nisam koristila, ono što posebnu a za njim ali ovaj jedan isto od povoljnih pudarića, jako lijepo sjede na kožu tako da ukoliko tražite za masnu kožu javljamo preporučila.makeup
Sto se korektor a ovo definitivno isto neće biti neko iznenađenje, dakle preporučila bi ovaj: katris liquid camouflage korektorić, mislim da te čuli i Videli te korektora su ionako... Ma mislim da će Zaista su onako istrošena, a što se tiče barem tih korektora, ali ukoliko niste isprobali i tražite nešto za početak. Ova mi zaista moja topla preporuka apsolutno fantastične korektor, dakle imate širok izbor sa dvoja... ja se sjećam kad je tek izašao bilo su samo dvije nijanse sad imate sigurno negdje 4,5 nijansi ukoliko se ne varam. Jako lijepo prekriva,jako ljepo sjede na kožu zaista povoljan negdje oko 30 KN i ako tražite nešto ovako za početak je moja najtoplija preporuka.


Dolazimo do obrva moram priznati da sam se nećka baš točno on zapravo pokazati ali sam razmišljala sam što sam ja koristila u početku i to su definitivno bila sjenila za obrve... dakle izvukla sam ovaj koji daj se više ne koristim jer sad malo sam se već mislim...  već ja sam se itekako već u praksala obavezna mi crtić sa gelom za obrve odnosno one ima potiče ima ja sam odakle odabrao za pokazati ovaj Essence Duo sjenilo Jao imam već 100 godina, i zaista ima tog proizvoda dosta mislim da za početnike je dosta dobro da se krene sa sjenilo, ima zato što mi je nekako jednostavnije i kada se onako već furati možete preći na olovku ili na gelove za obrve, odnosno vosak ili kako god to ljudi zovu tako da ovo je jako jeftin proizvod dobijete četkicu koju sam ja izgubila nemam pojma gde mi je tako da za početak, ako nemate nekakvu Četkicu za obrve dobiti cete u ovom paketiću, ako ste nekakav početnika tražiti nešto za obrve Eto ovo mi zaista moja preporuka.

Liner ajlajner Imam zaista jako puno i meni je ovaj proizvod super. Nije baš pre jeftin odnosno dođe nekakvih 70 KN ali mislim da smo zaista isplati jer stvarno jako dugo traje radi su zakleo NYX Epic ink Liner, dakle ovo apsolutno nije nikakva novost što se tiče toga da ja obožavam ovaj proizvod svi ste već vidjeli ako me pratite zaista najbolji ajlajner koji sam ja u životu isprobala. Neću najjeftiniji maje dakle dobijete u principu vam dolazi kao ovako pa kao četkica, dakle ovo su dlačice on nije onaj klasični flomaster, flomasteri vam se inače jako brzo pasoše... dakle Ovo su vam dlačice sad morate paziti samo kada vraćate da se ne krivi... Ali ni to nije problem zato što ih možete izrezati što vam je zaplešimo jer vam je Tanji i precizniji međutim, ovo je zaista odlično Liner Jako je precizan izuzetno je pigment Iran Jako je dugotrajan vodootporan je, ako se tira te oči odnosno ako sekirate sjenilo doći ću do toga ti bude on to pokazala ali eto Ovo vam je moja najtoplije preporuku ako ste početnik ovo ja mislim da ćemo biti odličan alat da se naučiti raditi ajlajner.

Što se tiče baze za sjenila moram priznati da imam više favorita ali trenutno nešto što sad ja i osobnog koji ste mi što je dostupno u drogerijama zapravo je ne znam koliko je bacila cijene u službeno Ali radi se ovo moje color twenty four Hours tatu od Maybelline u nijansi krem de nudi ovo ja mislim jedini taj nekakav kao krema u toj trenutno sjenilo principu oni to zovu ali ovo je fantastično ako želite koristiti kao bazu dakle ovo ni krenut kao što sam rekla i Ova mi je u principu neki vole reći da je to d*** za meko soft ochre odnosno nekoga nekoga je baze za sjenila ne znam dakle po izgledu mnogo bi se reći da je i možda ovako kao nekako pakiranje ali u principu ovaj proizvod da vam je onako puno više pudera s tim puno je tuš Ekrem lekovi su onako kremaste što sam već rekao masu puta ali povoljan je proizvod jako često se može naći na nekakvim popustima u drogerijama tako da možete pronaći pa zaista će on trajati 100 godina tako da za bazu za sjenilo ovo je savršeno za početnike.


Dolazimo do sjenila sad što se tiče sjenilo mislim da je za početnike dosad dobro da se zapravo uzme palete, sjenila zato što u krug uzimate te nekakve mislim ja sam barem više skloni o tome da kupujem palete sjenila nego zasebna sjenila, jer to na kraju nikad ne koristim, a znam ovo je dakle bila moja čini mi se čak prva veća paleta sjenila... tako da je poručila sam je zapravo ubaciti jer sam ja i sama osobno koristila ovo je neka prvo ultra eyeshadow ovaj nije flawless da klone gleda ovako već istrošena ona izbrisalo se jer taj posao ne jako puno koristila. Pokazivala sam i čini mi se u videu je samo pokazivala sve sve palete Irak boja vam je ovako dakle ova paleta je jako voljena, i zaista sam je jako puno koristila, neću reći da je najbolja paleta na ovom svijetu jer nije danas imam puno, puno bolje palete i zaista imam grob paleta. Odakle je drogerijski eind mu čisto zapravo.. U stvari kako stoje tako da ovo nije nešto najbolje iskreno ne znam da li su još uvek dostupne znam da je neka prvo menjao svoje ime da su došle sad i nekakvi novi proizvodi ovo je više onako, Možda ide a da vam dam da make-up revolution ma zaista super palete koje su danas. Može čak i bolje formulama ja sam mu kupila pre nekoliko godina, kada to nije bilo toliko dobro imam osjećaj da smo barem ove recenzije koje sam vidjela recimo imati onu paletu od tog dana, ili dakle youtube-eri sa koja proglašena izbacila u svoj poletu navodno je jako dobra, ja osobno nisam isprobala ali recenzije su im zaista jako dobre tako da za početnike definitivno preporučila make-up revolution nešto slično uvijek možete naći na popusti imaju na akcijama osobito na Pink- Pandi tako da čekiraj te ali ovo je bila moja prva paleta, onako malo ozbiljnija i počela sam se zapravo vježbati s njom raditi nekakve ozbiljnije make-up Luka... eto to je još jedna možda ideja za početnike.

što se tiče onih maskara ja sam odabrala jednu jako povoljnu maskaru koja je zaista super. Evo trenutno je danas imam na očima im reći da sam malo zaboravila na nju, Ali definitivno je nešto što je stvarno jedna od boljih maskara u drogerijama, a Jako je povoljna ajde sad dakle ovo je s tobom volim. Stajala i lash extension izgleda vam ovako pakiranje dobra maskara ja sam je koristila zaista dosta a stvarno imam puno maskara mi se zna da je moja najdraža je maybellene ova ali pa povoljno čekajte odakle izgleda ovako. Ako tražiš nešto zaista povoljnooo vam je super stvar, jako lijepo izvući trepavice da vam volumen da vam u dužinu i ovo za početnike je savršeno jeftino povoljno i po meni jako kvalitetno ima jedan proizvod koji dan danas koristi, mislim da što se tiče možda pudera u kamenu za sediranje koji su transparentni mislim da većini slučajeva vam možda ne treba neka prevelika odnosno nekakav preveliki novac da bi trebalo ložiti naravno tu dolazi do nekakvog flashback, ali ovako za svaki dan mislim da možete koristiti definitivno nešto ovako povoljnije drogerijsko ja sam izdvojila jedan proizvod. Koju osobinu samo molim koristiti raditi sa ovom katris prajmer fine koji je zapravo kak ti vodootporan samo ću vam pokazati koliko sam ga koristila evo Takla sam se dobijete čak i odleti da li se malo izgleda, stvarno jako dobro dakle pakiranje jako čvrsto iza onako pa ne ne znam iskreno točno koja je cijena mislim da po 30 on ne bi smjela biti više toga. Bar mislim ovo je zaista jako dobar proizvod za tretiranje pudera za satiranje dakle lica zaista super stvar za početnike i više nego dovoljno dakle jeftinija je stvar. On su jeftinije proizvode možete naći bilo gdje u drogerijama.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Kako pripremiti hrskavi krompir iz rerne i piletinu sa pavlakom

Imate bajat tost? Evo nacina kako napraviti super topao, hrckav tost sa jos 4 sastojka