TOP 10: Tehnologija Koja Nece Postojati Za 20 Godina

Tehnologija se menja iz dana u dan zapravo kad bi se sad kupili najnoviji telefon na kom kratko vremena taj isti telefon bi se smatrao starim modelom. Ali od takvih stvari se očekuje da se menjaju, za 20 godina neke od tehnologija će prestati da postoje.

koja se menja
https://www.flickr.com/Chris Urbanowicz


Retrovizori: 

S obzirom Koliko tehnologija napreduje velike su verovatnoće da će kompanija preći na kamere umesto ogledala, a kad smo kod toga i automobili  bez vozača će uskoro postati normalna stvar jer im iz godine u godinu sve više raste popularnost. Kamere su sve jeftinije što znači da će ih malo kompanija uređivati umesto ogledala svoja kola kako bi se lakše parkirali. 

telekomunikacioni toranj: 

 Kako tehnologije napreduju tako se i smanjuje, mnogo stvari danas može stati u mali prostor
To može Važi i za telekomunikacioni toranj jer su Godine prolaze sve manji i manji. Tako da jednog dana neće ni postavljati danas uz nekih pametnih telefona možete komunicirati i bez tornja na razredni i do 500 metara.

Daljinski upravljači: 

Znate onaj nervozna potrage za daljincem kad je neka utakmica na drugom kanalu e pa te potvrdi će verovatno uskoro postideo prošlosti milijarde uređajem se danas konektuje na WiFi što znači da daljinac danas mogu da zamene kompjuteri telefoni tableti i pa čak i satovi. Inovacija poput Google choroma, i Amazon ove Alekse mogu da kontrolišu svetla u vašoj kući uz pomoć vašeg glasa.

Kreditne kartice: 

Kada su se prvi put pokazali bili su najbolji najefikasniji način za kupovinu hrane, prva kreditna kartica je predstavljena 1950 godina od strane diners kluba. U krvi suzana je postavila od 20.000 korisnika one plastične kartice ali to je bilo pre 70 godina danas je tehnologija menja u trenutku kompanije poput starbaksa, mcDonald's nude opciju plaćanja poput telefona. A možda ćemo uskoro plaćati i otisak prstiju

Metalni ključevi:

Tehnologija će uskoro zameniti i metalne ključeve samo, je pitanje vremena kad će potpuno nestati. Automobili već imaju senzor uz koje se pale, dobro da imate privezak auta i on će se sama otvoriti kad mu pričate.
Fizičke i Mediji
Da li se sećate DHL kaseta one su danas deo prošlosti dHL se upoznam sa svojim krajem 2000 kada se pojavi odi vidi isto tako audio kasete se prestale da se proizvode kada se CD pojavio 1980 godine međutim kraj svih muzičkih medija bih uskoro da pošalje sajtovi poput netfliksa i YouTube zakon o smanjenju potražnja za kupovina cd-ova, tako da ko zna možda jednog dana nestanu i cd-ovi kao i kaseta nekada.

Žičani punjači: 

Zamislite da nikad ne treba da brinete o tome da li će vam se baterija istrošiti zamislite da ne morate svaki dan da punite svoj mobilni telefon putem kabla, e pa žičanim punjačima preti izumiranje jer većina današnjih telefona ima bežične podloge putem koje se pune, kompanija prave punjače koje će pametne telefone puniti putem radio-talasa ili wi-fi mreže,
Bankomat i novčanik:
Način na koji plače plaćamo se menja iz godine u godinu keš i dalje ostaje Favorit ali nećemo čekati dugo dok Vladana odlučio da totalno ne odluče da proizvode novčanice isi kada preći na digitalne valute.

Igle: 

 A sad ću posle bockanje igle će prestati da postoje pronalazači sa masatatustickog tehnoloskog instituta su objavili 20 procenata koje bi mogao da okončanju vakcinisanje kako znamo. Jedna od njih je jedna vrsta  injekcije, gde se pacijentu u kožu brzina zvuka upuca mikroskopska supstanca drugi projekat uključuje lutanje supstance sa iglom unutarnje nakon što i glavu od unutrašnjih organa uništavaš uz pomoć globalnog sistema
Bioskop:
Jasno da ljudi sve manje i manje ide u bioskop, i na taj način bioskopu mi danas možete imati pravi bioskop i kod kuće filmove možete gledati i u 3D formatu u svojoj sobi ali opet zanimljivo Jerotić u bioskopu s vremena na vreme, i ako isti doživljaj možemo imati i u svoja četiri zida. Коментари

Популарни постови са овог блога

Kako pripremiti hrskavi krompir iz rerne i piletinu sa pavlakom

Imate bajat tost? Evo nacina kako napraviti super topao, hrckav tost sa jos 4 sastojka